Deloitte Best Managed Companies zijn bekend

Sven van Boxtel, Managing Director Aces Direct

22-05-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Deloitte Best Managed Companies zijn bekend

De dertiende editie van het Best Managed Companies programma levert een mooie lijst van 22 Nederlandse bedrijven op die zijn uitgeroepen tot Best Managed Company 2021/2022. Een mooie prestatie om trots op te zijn.

Opgetogen maakt het Best Managed Companies programma voor de dertiende keer de lijst bekend met de Nederlandse bedrijven die de titel Best Managed Company 2021/2022 een jaar lang mogen dragen. Een titel die gezien kan worden als bekroning op de prestaties van afgelopen jaar. Via een streng en onafhankelijk proces is het strategisch en operationeel management getoetst aan de hand van vier thema's: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. In het rijtje staan ook een aantal IT-bedrijven.

Aces Direct

Aces Direct is samen met de andere bedrijven van de EyeTi groep door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company 2021/2022. Met slechts 21 andere bedrijven in Nederland en enkele honderden over de gehele wereld behoort Aces Direct tot een selecte groep. Sven van Boxtel (foto), Managing Director Aces Direct: “Deze benoeming is een fantastische waardering. Hier hebben we samen met de bedrijven uit de EyeTi groep én samen met al onze collega's de afgelopen jaren keihard voor gewerkt! Het staat voor dé kwaliteit die wij garanderen voor onze klanten, als aanjagers in IT. En het stimuleert ons om te blijven gaan!”

Open Line

Open Line is ook een van de winnaars en hoort wederom bij de best geleide bedrijven van Nederland. Jo Verstappen, CEO Open Line: “We zijn uiteraard enorm trots dat we door Deloitte zijn genomineerd als een van de best geleide bedrijven van Nederland. Ook onze sector heeft een bewogen periode achter de rug en het is mooi om te zien dat de door ons gemaakte keuzes erkenning krijgen in de markt. De afgelopen twee jaar is voor geen enkele ondernemer makkelijk geweest en dat geldt ook voor Open Line. Desondanks heeft Open Line het voor elkaar gekregen ook het afgelopen jaar weer gestaag te groeien, niet alleen door strategische overnames, maar ook door uitbreiding van haar klantenkring en het aangeboden dienstenportfolio. De doorontwikkeling van onze managed clouddiensten, de uitbreiding van onze securitydiensten met een SOC in Valencia en de acquisitie van Healthcare Software oplossingen zijn slechts enkele van de vele zaken die het verdienen genoemd te worden. Als laatste kan (en wil) ik natuurlijk niet om onze mensen heen. In alle lagen is hard gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en daarmee aan de groei van ons mooie managed services bedrijf. Als je dan beloond wordt door opgenomen te worden in de lijst van Best Managed Companies van Deloitte, dan voelt dat wel als een bekroning van ons werk. We zijn hier dan ook erg trots op!”

AFAS

AFAS Software hoort ook in het rijtje thuis. CEO Bas van der Veldt: “De Best Managed Companies is een prestigieuze prijs om te winnen. De pijlers zijn gebaseerd op inzichten van cliënten over de hele wereld, maar zijn speciaal toegesneden op de Nederlandse markt. We staan in een lijst met andere prachtige bedrijven. En dat is de verdienste van alle mensen die betrokken zijn bij AFAS, want we doen het allemaal samen. ” HR- en CSR directeur Britt Breure waardeert voornamelijk de duurzame insteek van de verkiezing. “Sinds dit jaar heeft Best Managed Company duurzaamheid als belangrijke pijler toegevoegd. Binnen ons bedrijf zijn we voortdurend bezig met duurzaamheid. Denk aan: hoe kunnen we onze voetafdruk verminderen? Hoe kunnen we medewerkers stimuleren om bewuster bezig te zijn met het klimaat? Met dat soort vraagstukken houd ik mij dagelijks bezig.”

Op 21 juni 2022 wordt de uitreiking van de BMC Awards & Excellence Awards in het AFAS Theater in Leusden gehouden.

De Best Managed Companies zijn:

AFAS Software - Leusden

Bleckmann - Oldenzaal

Bouwgroep Dijkstra Draisma - Bolsward

Desch HC (Netherlands) B.V.  - Beuningen

Driessen Groep - Helmond

EyeTi BV - Tilburg

First Impression Audiovisual B.V. -  Tilburg

Hamilton Bright - Sneek

Hanzestrohm - Zwolle

Houweling Holding BV - Bleiswijk

i4F - Rhenen

Koninklijke Boom uitgevers - Meppel

Koninklijke Nooteboom Groep - Wijchen

Munckhof Groep BV - Horst

Open Line - Maastricht

Plukon Food Group - Wezep

Polyscope Polymers - Geleen

TAUW - Deventer

Triple B.V. (TMC) - Eindhoven

VAV groep - Etten-Leur

Will & Co. B.V. - Badhoevedorp

Wiltec - Uden

Terug naar nieuws overzicht