BT Groep ICT neemt Emma Solutions over

V.l.n.r: Jeroen Noordermeer, Alexander Remi en Luuk Carpaij

20-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

BT Groep ICT neemt Emma Solutions over

BT Groep ICT uit Oisterwijk neemt samen met investeringsmaatschappij Riverdam de ICT-dienstverlener Emma Solutions over. De twee bedrijven fuseren en gaan verder als Emma Solutions.

Emma Solutions uit Den Bosch is sinds 1999 allround ICT- dienstverlener met sterke focus op cloud ICT-oplossingen en implementeert en beheert deze voor kleine tot middelgrote bedrijven in Noord-Brabant. Beide bedrijven gaan na de transactie samen verder onder de naam Emma Solutions. De samenvoeging helpt Emma Solutions bij het verstevigen van de lokale marktpositie en versnellen van de groei.

Vraag naar online werkplekbeheer blijft toenemen

“Mede door de pandemie zijn we veel meer thuis gaan werken en zien we een versnelling in de digitalisering van bedrijfsprocessen. De vraag naar online werkplek beheer blijft daardoor toenemen. De online cloud oplossingen van Emma Solutions uit Den Bosch zorgen ervoor dat werknemers overal veilig en onbezorgd kunnen werken.

"De Nederlandse IT markt is de derde ‘Mainport’ van Nederland en wij voorzien de komende jaren een verdere groeiversnelling door de verdere digitale transformatie als onderliggende driver. Deze investering is onze derde stap in onze ambitie om zowel autonoom als via overnames in deze markt te groeien,” stelt medeoprichter Derk van Wingerden van Riverdam. “Door de samenvoeging van Emma Solutions en BT Groep ICT uit Oisterwijk kan Emma Solutions sneller groeien, de organisatie verder professionaliseren en nog meer midden en klein bedrijven in Noord-Brabant beter van dienst zijn met online werkplek beheer, VoIP, en ICT-beheer. Naast autonome groei gaan we actief op zoek naar overnamekandidaten in de regio Noord-Brabant om de marktpositie van Emma Solutions verder te verstevigen en onze dienstverlening uit te breiden”, zegt commercieel directeur Luuk Carpaij. Carpaij vormt samen met Jeroen Noordermeer de nieuwe directie van Emma Solutions.

Op de foto v.l.n.r: Jeroen Noordermeer, Alexander Remi en Luuk Carpaij

Terug naar nieuws overzicht
Cloud