Kevin Drinkall is nieuwe marketingdirecteur EMEA van Zyxel

19-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Kevin Drinkall is nieuwe marketingdirecteur EMEA van Zyxel

Zyxel Networks, leverancier van cloudnetwerken, stelt Kevin Drinkall aan als de nieuwe directeur marketing en go-to-market (GTM) strategie voor EMEA. Zijn benoeming sluit aan op Zyxel’s groeistrategie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Drinkall beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de technologiesector. Nadat hij in 2015 bij het Zyxel Networks-team kwam als Technical Presales Engineer, stapte hij over naar de wereld van marktontwikkeling toen hij werd aangesteld als Zyxel's EMEA Marketing Development Manager voor enterprise wireless en cloud.

Just Connect-campagne

In zijn nieuwe functie neemt Drinkall het voortouw bij de lancering van de gloednieuwe 'Just Connect'-campagne, die Zyxel’s gecentraliseerde cloudgebaseerde beheerplatform, Nebula onder de aandacht brengt. Met Nebula kunnen gebruikers draadloze en bekabelde beveiligings- en netwerkhardware configureren, monitoren en beheren vanuit een centraal beheerd controlecentrum.

Drinkall: "Zyxel heeft bij klanten en resellers in heel Europa een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de kwaliteit van onze netwerkoplossingen en de uitgebreide ondersteuning die wij onze klanten bieden. We dagen onszelf altijd uit om verder te gaan en thuisgebruikers, startende ondernemers, kleine en grote bedrijven de netwerkoplossingen te bieden die ze nodig hebben.”

Hij vervolgt: “Ik ben verheugd dat ik de functie van EMEA Marketing Director mag bekleden tijdens deze spannende periode in het groeitraject van Zyxel. We zullen onze klanten blijven helpen door intuïtieve en krachtige cloud netwerkoplossingen te leveren om hun potentieel te ontsluiten. Feedback van onze klanten is hierbij essentieel."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud