Petra Jenner is Senior Vice President en General Manager EMEA bij Splunk

Petra Jenner

18-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Petra Jenner is Senior Vice President en General Manager EMEA bij Splunk

Splunk, leverancier van een data platform op het gebied van security en observability, stelt Petra Jenner (foto) aan als de nieuwe Senior Vice President en General Manager EMEA. Jenner houdt toezicht op de go-to-market-strategie en is verantwoordelijk voor de groei van de hele EMEA-activiteiten ter ondersteuning van het succes van klanten. De rol van General Manager voor EMEA is een nieuwe functie bij Splunk en sluit nauw aan bij de General Manager van de organisatie voor APAC en AMER.

"EMEA is de thuisbasis van de meest innovatieve organisaties ter wereld, en ze vertrouwen op het dataplatform van Splunk om veilig, veerkrachtig en innovatief te blijven,” zegt Christian T. Smith, Senior Vice President, Chief Revenue Officer voor Splunk. “Petra zal ervoor zorgen dat we goed gepositioneerd zijn om onze klanten in de regio de komende jaren op te schalen en te ondersteunen, aangezien ze steeds meer datagedreven worden. Haar staat van dienst als algemeen manager bij zowel Salesforce als Microsoft benadrukt haar bewezen leiderschapsvaardigheden bij snelgroeiende bedrijven. Daarnaast zal ze een cruciale rol spelen bij het vormgeven van ons volgende hoofdstuk in EMEA.” Jenner rapporteert aan Smith.

Meer dan 25 jaar ervaring

Voordat Jenner bij Splunk kwam, werkte ze zes jaar bij Salesforce en vervulde ze verschillende functies in EMEA. De meest recente functie was die van General Manager en Senior Vice President. In deze rol was ze verantwoordelijk voor Oost-Europa en Zwitserland. Jenner is gevestigd in München en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologie-industrie. Ze heeft ook leidinggevende functies bekleed bij Microsoft, Checkpoint en Pivotal. Jenner heeft een Masters Degree in Business en IT en studeerde International Management aan de Stanford Graduate School of Business in Singapore.
 
"Mijn hele carrière heb ik gewijd aan het bouwen van bedrijven die klanten helpen met technologie,” zegt Jenner. “Of het nu gaat om cyberbeveiliging of het beheren van Cloud complexiteit, het Splunk-platform zorgt ervoor dat klanten uit de hele regio een datagestuurde aanpak kunnen volgen en op de hoogte te blijven van evoluerende trends. Ik kijk ernaar uit om met het Splunk team in de hele regio samen te werken om ons doel, klantensucces, waar te maken.”

Terug naar nieuws overzicht