Eveline van Raaij wordt hoofd van Synechron Nederland

Eveline van Raaij

17-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Eveline van Raaij wordt hoofd van Synechron Nederland

Synechron, adviesbureau op het gebied van digitale transformatie, heeft Eveline van Raaij benoemd tot nieuwe hoofd van Synechron Nederland, met ingang van 1 mei 2022. Ze zal de Nederlandse tak van Synechron leiden in een tijd van grote groei en ontwikkeling van het volledige scala aan dienstverlening op de gebieden Digital, Data, Engineering, Cloud & DevOps, Systeemintegratie en Consulting.

In haar rol zal ze leiding geven aan het aantrekken en ontwikkelen van talent en het uitbreiden van de dienstverlening en zakelijke mogelijkheden in de regio. Eveline heeft meer dan 20 jaar ervaring in consulting en banking. Ze werkte voor zowel Accenture als Deloitte in business consulting, digital en technology. Bij ABN Amro had ze management en verander rollen, voornamelijk in het Risk domein. Meest recentelijk werkte ze voor Ordina waar ze verantwoordelijk was voor alle Business Platforms, inclusief Cloud.

Mihir Shah, Managing Director en Head of EU, APAC en Middle East bij Synechron, zegt: "Terwijl Synechron doorgaat met het bouwen en ontwikkelen van belangrijke strategische locaties en het stimuleren van zijn advies- en technologiecapaciteiten, zijn we verheugd dat Eveline aan het roer staat van Synechron Nederland om onze groei en strategie te ondersteunen.” Hij voegt eraan toe: "Deze rol stelt haar in staat om haar passie en expertise voor management, consulting en digitale innovatie samen te brengen en zodoende onze klanten te helpen opkomende technologieën te omarmen en tegelijkertijd hun focus op data, beveiliging en duurzaamheid te behouden."

Eveline van Raaij, de nieuw aangestelde hoofd van Synechron Nederland, zegt: “Ik ben verheugd om bij Synechron te starten. Ik heb Synechron leren kennen als een innovatief en ambitieus bedrijf met energieke collega's, die een impact maken in het bankwezen door consultancy te combineren met digitale en technologische expertise. Banken worden steeds meer datagedreven, en regtech, veiligheid en duurzaamheid zijn strategische onderwerpen van belang geworden. Om relevant te blijven, realiseren banken zich dat ze zichzelf opnieuw moeten uitvinden en opkomende technologieën moeten omarmen om digitaal sterker te worden.” Ze voegt eraan toe: "Ik zie Synechron geweldig werk doen en ik zie een enorme kans om onze klanten en Synechron verder te laten groeien. Ik kijk ernaar uit om samen met het zeer ambitieuze team in Nederland verder te werken aan het groeiplan van Synechron.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie