SAP en EcoVadis breiden samenwerking uit

16-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP en EcoVadis breiden samenwerking uit

SAP breidt samenwerking met EcoVadis uit om duurzaamheidsbeoordelingen toe te voegen aan SAP Business Network. SAP en EcoVadis breiden hun bestaande samenwerking uit om handelspartners in staat te stellen EcoVadis-duurzaamheidsmedailles toe te voegen aan hun marketingprofielen op SAP Business Network.

Kopers van SAP Business Network kunnen op basis van deze beoordelingen handelspartners zoeken en ontdekken, zodat ze handelspartners kunnen beoordelen en onmiddellijk actie kunnen ondernemen die van invloed zijn op de duurzaamheid van hun waardeketens. Kijk voor meer nieuws in het komende jaar naarmate deze integratie vordert.

Speciale aanbieding ' Eerste jaar gratis ' voor EcoVadis Carbon Action Module:

Als uw inkoopteam SAP gebruikt, is hier goed nieuws om uw doelstellingen voor decarbonisatie van uw toeleveringsketen te versnellen en uw Net Zero-verplichtingen na te komen: Voor een beperkte tijd ontvangen SAP-klanten die de EcoVadis Business Intelligence Suite op de online marktplaats van SAP Store de eerste 12 maanden van het EcoVadis Carbon Action Module-abonnement gratis. Om van deze promotie te profiteren, gaat u naar EcoVadis in de SAP Store , selecteert u "Nu ophalen" naast de relevante optie en voert u de code "SAPHIRE2022" in de opmerkingen in. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe offerteaanvragen ontvangen via SAP Store voor de EcoVadis Business Intelligence Suite-abonnementsservice. Contracten en eerste factuur moeten vóór 30 juni 2022 zijn verwerkt om in aanmerking te komen.

Taulia werkt samen met EcoVadis om duurzame toeleveringsketens op te bouwen

Taulia, nu onderdeel van SAP, werkt samen met EcoVadis aan duurzame oplossingen voor leveranciersfinanciering. Toeleveringsketens kunnen 90% of meer van de ecologische voetafdruk van een bedrijf uitmaken. Om een zinvolle impact op duurzaamheid te realiseren, moeten bedrijven verder kijken dan hun eigen activiteiten en prioriteit geven aan leveranciers die aansluiten bij hun doelstellingen op het gebied van milieu, maatschappij en ondernemingsbestuur (ESG). Door het EcoVadis-beoordelingsplatform samen te brengen met financieringsopties van Taulia, krijgen SAP-klanten een nieuwe manier om verandering te stimuleren door financiële prikkels te creëren voor leveranciers om een ESG-beoordeling te krijgen, waardoor de ESG-prestaties in de loop van de tijd worden verbeterd. Leveranciers krijgen de begeleiding en tools die ze nodig hebben om te verbeteren. Naarmate ze beter worden, krijgen ze gunstiger financieringsvoorwaarden. Lees hier meer over het EcoVadis-Taulia-partnerschap .

Terug naar nieuws overzicht
Cloud