Kyndryl en Red Hat kondigen strategisch partnerschap aan

16-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kyndryl en Red Hat kondigen strategisch partnerschap aan

Red Hat, leverancier van open source-oplossingen, en Kyndryl, een IT-infrastructuurserviceprovider, hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om klanten te helpen open, gedifferentieerde automatiseringstechnologieën en beheerde services te omarmen om kernbedrijfsapplicaties te moderniseren en IT-infrastructuur, terwijl schaalbare bedrijfsactiviteiten en grotere veerkracht mogelijk worden gemaakt met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden.

Samen zullen Red Hat en Kyndryl geïntegreerde diensten en oplossingen bieden op basis van het Red Hat Ansible Automation Platform om kritieke workloads te automatiseren van het enterprise datacenter tot de edge en over openbare clouds.

Met deze samenwerking wordt Red Hat Ansible Automation Platform de belangrijkste enterprise-automatiseringsoplossing voor Kyndryl's infrastructuurdiensten, met Kyndryl als toonaangevende serviceprovider voor Ansible Automation Platform. Kyndryl is momenteel een van de grootste wereldwijde gebruikers van Ansible Automation Platform, voert tientallen miljoenen automatiseringen uit en beheert wereldwijd meer dan 500.000 eindpunten van klanten. Kyndryl is van plan om zijn automatiseringsarchitectuur verder op te schalen door middel van gezamenlijk engineeringwerk met Red Hat om zijn nieuwe opslag- en netwerkautomatiseringscapaciteiten uit te breiden binnen zijn serviceteam.

Daarnaast zullen Kyndryl en Red Hat een Ansible Innovation Center oprichten om samen oplossingen te creëren en klanten te helpen bij het realiseren van hybride cloudtransformatie door IT-activiteiten en -services te automatiseren van het infrastructuurniveau tot de cloud en de edge. Dit omvat gezamenlijk ontwikkelde playbooks, ondersteuning en ondersteuning op basis van het Ansible Automation Platform en Kyndryl-infrastructuurservices.

Kyndryl en Red Hat ondersteunen samen al bijna 900 klanten wereldwijd en werken samen met bedrijven als Bord Gais Energy, een energie- en dienstenleverancier in de Republiek Ierland, om hen te helpen de vruchten te plukken van de combinatie van geavanceerde automatisering en beheerde services met Red Hat Ansible automatiseringsplatform. Als gevolg hiervan heeft Bord Gais verbeteringen in de servicekwaliteit, kostenverlagingen en een betere naleving van audit- en nalevingsvereisten gerealiseerd, waardoor ze beter kunnen voldoen aan de veranderende behoeften van zijn klanten die overgaan naar een koolstofarme toekomst.

Om de ondersteuning over de breedte van Red Hat's portfolio in verkoop-, leverings- en verkooptechnische functies te vergroten, hebben Kyndryl-servicebeoefenaars tot nu toe meer dan 5.000 Red Hat-certificeringen en accreditaties behaald met een speciale focus op automatisering en containers.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud