Michel van Teijlingen legt functie bij SoftwareONE neer

Michel van Teijlingen

Michel van Teijlingen legt functie bij SoftwareONE neer

10-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Michel van Teijlingen legt functie bij SoftwareONE neer

Michel van Teijlingen (foto) legt zijn functie bij SoftwareONE als General Manager en Federation Lead neer vanwege gezondheidsproblemen. Vanaf 1 mei worden zijn taken en verantwoordelijkheden waargenomen door de andere Nederlandse bestuursleden.

Van Teijlingen begon zijn carrière als accountmanager in 1998 bij PC-Ware dat in 2016 overgenomen werd door COMPAREX en in 2020 door SoftwareONE. In de loop van de jaren groeide Van Teijlingen mee met de organisatie naar Sales Manager, Commercieel Directeur, General Manager en sinds vorig jaar oktober Federation Lead bij SoftwareONE, waardoor hij verantwoordelijk werd voor de hele Benelux.

Dieter Schlosser, Chief Executive Officer van SoftwareONE: "We zijn zeer verheugd aan te kunnen kondigen dat Michel actief blijft binnen de organisatie. Michel brengt een schat aan leiderschapservaring en kennis met zich mee, waardoor het bedrijf snel is gegroeid. In zijn nieuwe rol zal hij een coachende en begeleidende rol op zich nemen en ons blijven helpen bij het realiseren van onze strategische plannen. Wij wensen Michel en zijn gezin het allerbeste met zijn gezondheid."

Van Teijlingen: "Ik wil SoftwareONE bedanken voor de steun die zij mij hebben gegeven bij het nemen van deze zeer moeilijke beslissing. Het is echt fantastisch om te zien hoe SoftwareONE voor mensen zorgt. Ik ben er trots op dat ik voor een organisatie als deze werk."

Terug naar nieuws overzicht