Redactie - 05 mei 2022

PCS Wireless neemt reparatiebedrijf New ComServe Group over

PCS Wireless neemt reparatiebedrijf New ComServe Group over image

PCS Wireless is verheugd om de succesvolle afronding van de aankoop van de assets van New ComServe Group in Nederland aan te kondigen. Deze strategische overname zorgt ervoor dat de toekomstige Europese groeiplannen ondersteund worden doordat capaciteit en technologieën voor reparatie -en refurbishment worden toegevoegd aan het bestaande service portfolio.

De organisatie gaat direct verder onder de naam PCS Services NL en zal haar bestaande klanten blijven bedienen, naast het ondersteunen van huidige PCS Wireless bedrijven en relaties in West-Europa.

PCS is een wereldleider op het gebied van her-distributie van premium pre-owned consumentenelektronica en daarmee samenhangende services, volledig gericht op wereldwijde substantiële levenscyclusverlenging van apparatuur (service en reparatie). Deze overname onderschrijft het commitment van PCS Wireless naar de regio en de wil om te investeren in de sterk groeiende pre-owned markt in Europa. De locatie in Rosmalen zal ook een bijdrage gaan leveren aan circulaire projecten van een aantal van de grootste technologiebedrijven ter wereld door grootschalige trade-in en buy-back programma’s. Fergal Donovan, de Europese regionale President voor PCS Wireless zegt “Dit is een zeer belangrijke investering voor ons. De capaciteiten en de ervaring die de werknemers van New ComServe Group hebben zullen heel belangrijk zijn om onze groeiambities in Europa mogelijk te maken. We zijn ontzettend blij om hen te mogen verwelkomen binnen de PCS Europe familie”.

Aanvullend op de overname, kondigt PCS Wireless ook de toetreding van Pieter Waasdorp tot het Europese managementteam aan in de rol van General Manager voor PCS Services in Nederland. Pieter Waasdorp zegt: “Ik ben blij dat ik juist nu in dienst treedt bij PCS Wireless. We zullen alle regionale services onderbrengen in de nieuwe locatie. We zullen consolideren, integreren en van daaruit gaan groeien in de komende maanden. De sleutel tot een succesvolle groei zijn onze werknemers en de sterke relaties met onze bestaande klanten”.