Giovanna Sangiorgi Senior Vice President EMEA en LATAM bij NetApp

Giovanna Sangiorgi, Senior Vice President EMEA en LATAM bij NetApp.

03-05-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Giovanna Sangiorgi Senior Vice President EMEA en LATAM bij NetApp

Giovanna Sangiorgi is bij NetApp toegetreden tot het go-to-market leadershipteam als Senior Vice President voor de regio’s EMEA en LATAM. De aanstelling sluit aan bij de ambitie om de verkooporganisatie te blijven ontwikkelen om zo de cloudgedreven groei te versnellen.

Met Sangiorgi aan het hoofd van de salesteams in EMEA en Latijns-Amerika wil NetApp in deze regio’s consistentie en eenvoud stimuleren, belangrijke markten en segmenten agressiever benaderen, nieuwe klanten werven en samenwerken met nieuwe partners.

Klant centraal

"Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van een leiderschapsteam dat de klant centraal stelt in alles wat het doet", zegt Sangiorgi. "De strategie van NetApp sluit wat dat betreft perfect aan bij die van mij en ik kijk ernaar uit om mijn expertise toe te passen in de go-to-market-organisatie en tegelijkertijd te leren van de geweldige teams ter plekke."

Sangiorgi maakte carrière vanaf 1992 bij Oracle in een breed scala van functies in de verkoop, consulting en financiën. Ze zat ook in de uitvoerende stuurgroep die diversiteit en inclusiviteit op alle niveaus binnen Oracle stimuleerde, en ze stelt dezelfde waarde centraal in haar nieuwe functie bij NetApp.

Giovanna behaalde een graad in IT-wetenschappen aan de universiteit van Modena en werkt vanuit Rome, Italië. Ze rapporteert rechtstreeks aan NetApp President César Cernuda.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, sales