Infinidat ziet groeikansen met storage en security

01-05-2022 | door: Hans Steeman
Deel dit artikel:

Infinidat ziet groeikansen met storage en security

Het Israëlische bedrijf gespecialiseerd in storage, Infinidat, meldt een jaar-op-jaargroei van 40% voor 2021, nu het de mogelijkheden van zijn InfiniGuard-beveiligingsplatform, dat zijn belangrijkste InfiniBox-opslagaanbod ondersteunt, wil uitbreiden.

CEO Phil Bullinger claimt vol trots dat de groei alles te maken heeft met de combinatie van een krachtige oplossing, een snelle uitrol en een goede klantenservice. Phil: “Dankzij ons concept kunnen we hele korte lijnen met de klanten onderhouden. Bij de klantenservice wordt snel gehandeld en waar nodig al heel snel de hulp van de productspecialisten ingeroepen. Door het geringe aantal klachten en de adequate reactie op klantenwensen, zijn wij in staat om de concurrentie de baas te zijn. Er zijn meerdere voorbeelden waarbij bestaande oplossingen vervangen zijn door onze implementatie.”

Maar liefst 13 bedrijven uit de Fortune top 50 zijn klant bij Infinidat met een gemiddelde opslag van 12 Pbyte per klant. Dit succes manifesteert zich in hoge groeicijfers.

De InfiniBox is de dedicated hardware die Infinidat ontwikkeld heeft om de lijm te zijn tussen de bedrijfsomgeving en de clouddiensten. Dankzij de box is de hoge performance te realiseren, zonder dat grootschalig geïnvesteerd moet worden in flash-opslag. Van de InfiniBox bestaat maar een variant, die afhankelijk van de licentie qua performance verder wordt opengesteld.

De oplossingen van Infinidat leveren al vanaf de start hoge prestaties. Zonder gebruik te maken van Flash, beschikt de oplossing over 2 miljoen IOPS en een latency van minder dan 130 milliseconden. Een netto capaciteit van meer dan 10Pbyte past in één enkel 42U-rack dat blok- en object-storage ondersteunt. De betrouwbaarheid heeft de zeven 9’s in de rating staan.

Door: Hans Steeman

 

Terug naar nieuws overzicht
Security