Hans Smid VP Digital Energy België en Nederland bij Schneider Electric

Hans Smid, ViP Digital Energy voor België en Nederland bij Schneider Electric.

28-04-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Hans Smid VP Digital Energy België en Nederland bij Schneider Electric

Schneider Electric heeft Hans Smid aangesteld als Vice-President Digital Energy voor België en Nederland. Met deze aanstelling - per per 1 maart 2022 - stelt de onderneming een nieuwe stap te zetten in de krachtenbundeling tussen de Nederlandse en Belgische organisatie. Schneider is actief op het gebied van digitale transformatie van energiemanagement en automatisering.

Smid werkt al vier jaar voor Schneider Electric, het laatste jaar als Director Digital Building in België en Nederland. In zijn nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten van de Digital Energy divisie. "Als VP Digital Energy België en Nederland wordt mijn grootste prioriteit komend jaar om verder te werken aan de ontwikkeling van onze dienstverlening voor klanten en partners in Belgie en Nederland op het gebied van Digital Building en Digital Power", aldus Smid.

Stap naar sterk BeNe-team

Afgelopen jaar hebben heeft het BeNe-cluster een eerste grote stap gezet in het opzetten van een sterk team dat opereert in zowel België als Nederland. Met name op het gebied van Digital Building is het team volgens Schneider succesvol geleid door Smid, vertelt David Orgaz D’Hollander, President BeNe Cluster.

“Door de krachten van België en Nederland te bundelen, stimuleerden we groei en samenwerking. De aanstelling van Hans Smid als VP Digital Energy België en Nederland, zien we als een belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie