Cenosco benoemt Ronald Kasteel tot bestuurslid

Ronald Kasteel is benoemd tot bestuurslid van Cenosco.

26-04-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Cenosco benoemt Ronald Kasteel tot bestuurslid

Cenosco heeft Ronald Kasteel benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Kasteel moet een belangrijke rol spelen bij de ondersteuning van Cenosco in deze tijd van versnelde groei. Momenteel is hij managing director bij Navara Enterprise analytics.

Sinds het begin van het nieuwe partnerschap met de Europese software-investeerder Fortino Capital Partners, heeft Cenosco stappen gezet om haar positie als de industriestandaard in Asset Integrity Software te consolideren. In oktober 2021 werd Zvonimir Djerfi, zeer ervaren in de asset heavy industrie, benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. De toevoeging van Kasteel zorgt voor 30 jaar extra technische ervaring en expertise, onder meer op de gebieden van kunstmatige intelligentie en digitale transformatie.

Kasteel begon zijn carrière bij Ordina, waar hij opklom tot CEO, een rol die hij ruim 10 jaar vervulde. Daarna heeft hij meerdere management buy-ins gedaan bij verschillende SaaS-bedrijven. Momenteel is Kasteel managing director van Navara Enterprise analytics, een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in digitale transformaties en machine learning.

Ambitieuze plannen

Cenosco heeft naar eigen zeggen ambitieuze plannen om voortdurend te investeren in zijn cloud-gebaseerde, mobiel-vriendelijke technologie, die risico's beheert met betrekking tot integriteit, betrouwbaarheid en instrumentatie veiligheid. IMS (Integrity Management Solutions) is Cenosco's integrity management suite, die bestaat uit diverse producten die verschillende asset-onderdelen bestrijken. De IMS Suite wordt gebruikt in asset-intensieve industrieën zoals olie & gas, chemie, pulp & papier, en (nieuwe) energie & nutsbedrijven.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie