Witold Kepinski - 26 april 2022

InfraVision onderdeel geworden van ITAM Solutions

InfraVision onderdeel geworden van ITAM Solutions image

ITAM solutions heeft begin april de activiteiten van ITSM-dienstverlener InfraVision uit Gorinchem overgenomen. Met de overname bouwt ITAM solutions verder aan de groeistrategie en unieke propositie in de markt: een geïntegreerde IT management dienstverlening die verschillende disciplines omvat: ITAM, ITSM, ESM en SIAM.

Met de huidige overname van InfraVision verstevigt ITAM solutions haar positie in de markt en voegt het bovendien expertise toe op de gebieden van Enterprise Service Management (ESM) en Service Integration and Management (SIAM). InfraVision brengt extra ITSM-expertise aan boord met beproefde technologie voor een optimale procesbeheersing en dienstverlening. Het stelt ITAM solutions in staat de nieuwe propositie uit te bouwen met als doel haar klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal, capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, specialistische kennis en innovatie.

ITAM solutions is een dienstverlener op het gebied van IT Asset Management, software onafhankelijk advies, en dienstverlening rondom assetmanagement, licentiebeheer etc. ITAM solutions implementeert software zoals SNOW, Flexera en andere Asset Management tooling.