Ingram Micro is distributeur van VIPRE Security Group

21-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ingram Micro is distributeur van VIPRE Security Group

VIPRE Security Group, gespecialiseerd in de IT-security, back-up en privacy-industrie, tekent een nieuw partnerschap met Ingram Micro Europa voor drie van haar belangrijkste merken - VIPRE Security, Livedrive en IPVanish. Deze nieuwe samenwerking dekt in eerste instantie Nederland en Duitsland, met verdere Europese uitbreiding gepland in 2022.

Robert den Drijver, VP EMEA Security: "In ons leven thuis en op het werk wordt het steeds moeilijker om onze apparaten en gegevens veilig te houden. Kwaadwillende worden steeds geraffineerder en gebruiken snode middelen om online toegang te krijgen tot onze informatie. Deze nieuwe samenwerking met Ingram Micro stelt ons in staat om onze meermaals bekroonde oplossingen voor security, back-up en privacy van topkwaliteit aan nog meer mensen in Europa aan te bieden, zodat hun persoonlijke gegevens veilig en beschermd blijven tegen nieuwsgierige blikken."

'Vruchtbare samenwerking'

Ingram Micro’s Teamleader Data & Security, Frank Rakké, is overtuigd van de meerwaarde van de samenwerking en het leveren van de oplossingen Vipre, LiveDrive en IPVanish. “Met deze uitbreiding op ons portfolio voor security, back-up en VPN-oplossingen, bieden we zeer geschikte toepassingen voor de Small en Home office omgevingen. Wij zien een vruchtbare samenwerking met ze tegemoet.”

Via deze overeenkomst gaat Ingram Micro drie van de kerndiensten van de VIPRE Security Group distribueren:

  • VIPRE Advanced Security - antivirus voor pc- en Mac-gebruikers
  • Livedrive Cloud Back-up Storage - voor veilige en toegankelijke cloud-opslag.
  • IPVanish - beschermt privacy tijdens het surfen op internet door de internetactiviteiten van een gebruiker door een versleutelde tunnel te sturen. Zo kunnen zij anoniem en veilig surfen.
Terug naar nieuws overzicht
Cloud