Witold Kepinski - 21 april 2022

Accenture kondigt voornemen tot overname van Greenfish aan

Accenture kondigt voornemen tot overname van Greenfish aan image

Accenture kondigt het voornemen aan om Greenfish over te nemen. Greenfish is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheidsconsultancydiensten. De financiële voorwaarden van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Greenfish, opgericht in 2010 en gevestigd in Brussel, biedt duurzaamheidsadvies en ingenieursoplossingen om duurzame bedrijfstransformatie te versnellen, van strategie tot en met implementatie. De 270 hoogopgeleide professionals van het bedrijf, dat kantoren heeft in België, Frankrijk en Nederland, zullen toetreden tot Accenture Sustainability Services.

Olivier Girard, Market Unit Lead voor Accenture Frankrijk en Benelux: “Organisaties streven steeds meer naar duurzame bedrijfsmodellen en betere prestaties op het gebied van Environmental (milieu), Social (maatschappij) en Governmental (bestuur) (ESG). Deze verschuiving levert financiële en concurrerende waarde op voor bedrijven en tegelijkertijd worden duurzaamheid en ESG prioriteiten op alle niveaus van een organisatie. De overname van Greenfish versterkt onze diepgaande ervaring in het helpen van Europese klanten in hun ESG-prestaties en het verankeren van duurzaamheid in hun activiteiten verder.”