Proact krijgt Networking Service Microsoft Azure Advanced Specialization

20-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Proact krijgt Networking Service Microsoft Azure Advanced Specialization

Proact IT Group AB heeft aangekondigd dat het de Networking Services in Microsoft Azure Advanced Specialization heeft behaald, een validatie van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes van een servicepartner in het ontwerpen, implementeren, exploiteren en optimaliseren van de netwerkarchitectuur, kosten en beveiliging van een klant. De specialisatie is ook in Nederland behaald.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantensucces en vaardigheden van het personeel, en die ook slagen voor een externe audit van hun technische netwerkpraktijken, kunnen de Networking Services on Microsoft Azure Advanced Specialization verdienen.

Bedrijven in elke categorie blijven veel waarde hechten aan flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en kosten in hun infrastructuren. Klanten zijn op zoek naar een consistente ervaring met lage latentie via services die naadloos werken op locatie, multicloud en edge.

Partners met de Networking Services op Microsoft Azure Advanced Specialization hebben gevalideerde mogelijkheden om klanten te helpen on-premises, multicloud-, 5G- en edge-implementaties te verbinden en naadloze integratie van Azure-netwerkservices met bestaande netwerken mogelijk te maken, terwijl ze zowel cloud-native als hybride applicaties beschermen met op zero trust gebaseerde netwerkbeveiliging. "Het behalen van deze Advanced Networking Specialization onderstreept onze toewijding aan het optimaliseren van de veranderende netwerkbehoeften van onze klanten in hun on-premises en cloudomgevingen", zegt Jonas Hasselberg, President en CEO van Proact.

"We hebben gezien dat de netwerkoplossingen van Microsoft, zoals Azure Virtual WAN, de omgevingen van onze klanten aanzienlijk hebben verbeterd door veilige en betrouwbare connectiviteit te bieden die een verbeterde gebruikerservaring oplevert."
Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft voegde toe: "Networking Services in Microsoft Azure Advanced Specialization benadrukt de partners die als het meest capabel kunnen worden beschouwd als het gaat om het ontwerpen, implementeren, exploiteren en optimaliseren netwerkarchitectuur, kosten en beveiliging van klanten. Proact IT Group AB heeft duidelijk aangetoond dat ze zowel de vaardigheden als de ervaring hebben om uw applicatielogica te leveren met netwerk-as-a-service-aanbiedingen van Azure Networking.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud