Pax8 gaat AWS oplossingen aan MSP aanbieden

15-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pax8 gaat AWS oplossingen aan MSP aanbieden

Cloud services aanbieder Pax8, in Nederland actief met Resello, een nieuwe Noord-Amerikaanse distributieovereenkomst aangekondigd met Amazon Web Services (AWS).

Pax8 zal AWS gebruiken om managed service providers (MSP's) in Noord-Amerika in staat te stellen openbare cloud-applicaties te bouwen met verhoogde flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De oplossingen zullen op 18 mei algemeen beschikbaar zijn voor Pax8-partners.

"Als toonaangevende cloudmarktplaats voor partners die MKB's bedienen, is Pax8 verheugd om onze multi-cloudbeheerdiensten uit te breiden door samen te werken met AWS", zegt Ryan Walsh, Chief Operating Officer bij Pax8. “Met onze technologie, opleiding en ondersteuning kunnen we partners helpen de uitdagingen op het gebied van cloudbeheer op het gebied van kosten en het risico van overprovisioning te overwinnen. We verwachten een snelle acceptatie van de openbare cloud in de MKB-markt in ons ecosysteem van partners en meer dan 200.000 bedrijven.”

Enkele van de meest populaire producten in de AWS-bibliotheek van op consumptie gebaseerde oplossingen zullen beschikbaar zijn voor Pax8-partners die hun klanten een veilig, technologisch geavanceerd, schaalbaar platform willen bieden om hun bedrijf te laten groeien. Voor MSP's die workloads naar de openbare cloud migreren, VirtualBox's (VM's) voor klanten laten draaien of applicaties refactoren voor cloudimplementatie, biedt Pax8 een AWS-gecertificeerd team van experts om partners klaar te stomen voor succes met hun IT-infrastructuurprojecten.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud