Redactie - 14 april 2022

NTT tweakt Managed Campus Networks Services aanbod

NTT tweakt Managed Campus Networks Services aanbod image

NTT Ltd., een wereldwijde aanbieder van technologische en zakelijke oplossingen, maakt vandaag belangrijke verbeteringen bekend van de Managed Campus Networks-service. Deze dienstenportfolio, die bestaat uit consulting, technische en managed diensten, is ontworpen om een naadloos geïntegreerd campusnetwerk voor hoofdkantoren, filialen en productieomgevingen mogelijk te maken.

Het nieuwe platform realiseert netwerktransformatie en geeft organisaties toegang tot de nieuwste cloudgebaseerde en Artificial Intelligence (AI) enabled operations tools en cruciale connectiviteitsdiensten. De verbeteringen zorgen voor een verbeterde klantervaring via automatisering en efficiëntie, toegang tot wereldwijd beschikbare deskundige netwerkexperts en operationele processen die zijn gecertificeerd op basis van ervaringen in de sector. Dit alles zorgt voor een verbeterde klantervaring bij het afnemen van managed services, wat betekent dat de prestaties van het netwerk wordt verbeterd en meer beschikbaarheid biedt om de zakelijke eisen en ambities van klanten tegemoet te komen.

Uit NTT's recente '2021 Global Workplace Report' blijkt dat meer dan tweederde van de C-level managers van mening is dat technologieën voor connected workplace zeer belangrijk zijn voor de toekomstige werkplekstrategie van de organisatie. "Het is van fundamenteel belang om te beschikken over een gemoderniseerde basis voor netwerkdiensten die hybride werkplekken mogelijk maken", zegt Sunil Kishore, Senior Executive VP, Managed Network and Collaboration Services bij NTT Ltd. "Het moderne zakendoen vereist robuuste communicatie, samenwerking en toegang tot zakelijke diensten, allemaal gefaciliteerd en mogelijk gemaakt door het netwerk."

Door de transformatie van technologie en activiteiten te versnellen via automatisering, AIOps-platforms en analytics is NTT's Managed Campus Networks-oplossing een aanvulling op NTT's Managed SD-WAN- en Managed Private 5G-aanbod. Dit aanbod zorgt voor de beste digitale ervaring voor werknemers, klanten en apparaten die verbinding met het campusnetwerk maken, aldus NTT.

"In de huidige veeleisende werkomgevingen weten we dat organisaties een one-stop-shop willen voor hun netwerkdiensten", zegt Amit Dhingra, Executive VP, Enterprise Network Services bij NTT Ltd. "Met NTT's diensten voor Managed Campus Networks maken we gebruik van de innovatieve digitale mogelijkheden van ons serviceplatform en ervaren technische vaardigheden om ondernemingen een kortere responsetijd voor incidenten, verbeterde netwerkflexibiliteit en dieper inzicht in netwerkactiviteiten te bieden. Dat realiseren we door onze wereldwijde dienstverlening en op de Information Technology Infrastructure Library (ITIL) afgestemde processen en certificering."

NTT's Managed Campus Networks aanbod van services is gebouwd op NTT's toonaangevende netwerkinfrastructuur, waaronder een tier-1 netwerkbackbone verspreid over vijf continenten, SD-WAN-diensten in 190 landen en cloudgebaseerde NFV-diensten in 75+ wereldwijde Local Cloud Centers. NTT's secure by design-beleid levert beveiliging die is geïntegreerd als onderdeel van de netwerkfunctie. Met als gevolg dat risico’s worden verminderd en medewerkers weer veilig naar kantoor kunnen terugkeren door het leveren van locatiegebaseerde diensten met diepgaande analyses voor zakelijke inzichten.

Netwerken blijven zich in hoog tempo ontwikkelen en moderne campusnetwerkinfrastructuren bestaan uit naadloze bekabelde, draadloze en cellulaire connectiviteit die moet presteren om aan moderne zakelijke verwachtingen te voldoen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024