Redactie - 13 april 2022

Eight Security tekent partnership met ReliaQuest

Eight Security tekent partnership met ReliaQuest image

Eight Security, een Microsoft Cloud Security-specialist, is een samenwerking aangegaan met ReliaQuest, speler in het vermenigvuldigen van security operations teams, om geavanceerde Managed Detection en Response (MDR)-services te leveren, zodat de klanten hun assets beter kunnen beschermen tegen cyberaanvallen.

Eight Security zal de capaciteiten van ReliaQuest op het gebied van beveiligingsoperaties op de markt brengen die de kracht van technologie en cyber security expertise combineren om beveiliging voor organisaties mogelijk te maken door de zichtbaarheid te vergroten, de complexiteit te verminderen en risico's te beheersen. ReliaQuest GreyMatter®, is een cloud-native platform voor beveiligingsoperaties dat is gebouwd op een OpenXDR-architectuur en telemetrie verenigt van elke beveiligingsoplossing, ongeacht de leverancier of gegevenslocatie, voor uniforme detection, investigation en response om de effectiviteit van de beveiliging en cyberveerkracht te vergroten . Door gebruik te maken van het flexibele ondersteuningsmodel van ReliaQuest, kunnen de klanten van Eight Security nu hun beveiligingsinvesteringen operationaliseren, ongeacht de beveiligingsvolwassenheid, en programma's die ze in hun eigen tempo ontwikkelen en verbeteren.

"Organisaties beschermen tegen aanvallen vereist meer dan alleen technologie", zegt Tim de Vries, Co-Founder voor Eight Security. “Veel organisaties hebben niet de budgetten of kennis van cybersecurity om een toegewijd team op te zetten en te leiden om cyberdreigingen te bestrijden of snel op aanvallen te reageren. ReliaQuest lost deze uitdagingen op door een complete propositie te leveren die de kracht van technologie combineert met beveiligingsexpertise om cyberdreigingen sneller aan te pakken."

GreyMatter integreert met een snelgroeiend aantal marktleidende technologieën, waaronder Microsoft Office 365, Defender for Endpoint en Azure Sentinel om relevante telemetrie te verzamelen, onderzoeken en contextueel te verrijken en daardoor ruis te elimineren en snel te reageren op echte bedreigingen.

De samenwerking biedt Eight Security-klanten ook toegang tot het ReliaQuest Security Operations Center op elk moment van de dag, waar ook ter wereld. Aanvullende mogelijkheden die door het partnerschap worden aangeboden, zijn onder meer proactieve threat hunting, geautomatiseerde breach en attack simulatie en realtime dashboards, rapportage en statistieken.

"Om het groeiend aantal cyberaanvallen tegen te gaan, is een aanpak nodig die telemetrie samenbrengt om op een unieke manier zichtbaarheid van het hele bedrijfsecosysteem en flexibiliteit te bieden door de lifecycle van security operations te automatiseren", zegt Jordan Ryan, VP EMEA voor ReliaQuest. "Door samen te werken met klantbewuste organisaties zoals Eight Security, kunnen we onze geavanceerde platformmogelijkheden voor security operations aan meer organisaties op regionaal niveau leveren."

Honderden Fortune 1000-organisaties vertrouwen op ReliaQuest om hun cyber security investeringen te operationaliseren, ze tegemoet te komen waar ze zich bevinden, ongeacht hun volwassenheid en hen te helpen groeien en hun programma's in hun eigen tempo te verbeteren.