SaaS-provider Pivoton fuseert met Duitse zvoove

13-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SaaS-provider Pivoton fuseert met Duitse zvoove

De zvoove Group bundelt de krachten met Pivoton Software B. V., een van de grootste leveranciers van software voor de flexbranche in Nederland. Hiermee breidt zvoove uit naar nog een Europees land met zijn software-activiteiten voor de flexbranche.

De zvoove Group ontwikkelt en verkoopt innovatieve softwareoplossingen voor de flexbranche, facility management en de evenementenbranche. Met meer dan 3.000 klanten en meer dan 330 medewerkers is zvoove ontstaan uit de fusie van LANDWEHR, rhb, prosoft, BackOffice, en Leviy. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Nederland.

Als onderdeel van deze grote Europese speler profiteert Pivoton van de kracht van de zvoove Group. "De fusie biedt uitstekende nieuwe kansen en mogelijkheden voor de medewerkers en klanten van Pivoton. Daarnaast versterkt het onze positie in de markt enorm. We zijn enthousiast over deze groeikans," bevestigt Pivoton CEO Paul van den Bosch.

Bart Hemmer, CTO Pivoton vult aan: ”Door onze krachten te bundelen met zvoove, kunnen we nog meer investeren en onze klanten nog meer concurrentievoordelen bieden door nog meer innovatie en productontwikkeling.”

Terug naar nieuws overzicht