Rackspace Technology en Cohesity werken samen

12-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Rackspace Technology en Cohesity werken samen

Rackspace Technology, aanbieder van end-to-end, multicloud-technologie oplossingen, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Cohesity, speler in databeheer van de volgende generatie, om multicloud te leveren beheerde back-up- en hersteloplossingen voor klanten van Rackspace Technology wereldwijd.

Onder de samenwerking biedt Rackspace Technology klanten Rackspace Data Protection, een krachtige, softwaregedefinieerde Cohesity-Powered back-up- en herstelservice die cyberveerkrachtige beheerde back-up en herstel levert in op VMware gebaseerde clouds.

Cohesity DataProtect vormt de basis van de Rackspace Data Protection-oplossing die back-up en herstel omvat voor VMware-workloads en opties zoals adviesdiensten en ransomware-anomaliedetectie- en hersteldiensten. Klanten van Rackspace Technology die gebruikmaken van Rackspace Data Protection, kunnen toegang krijgen tot verschillende essentiële voordelen en efficiënties op het gebied van databeheer en bescherming van de volgende generatie, 

Rackspace Technology levert verder VMware gebaseerde cloudservices. Het toevoegen van Cohesity's gegevensbeschermingslaag met geïntegreerde VMware Cloud Director (vCD) zal helpen de inspanningen van SecOps en ITOps te verenigen om cyberbedreigingen beter te bestrijden en klanten te voorzien van selfservicebeheer. De beheerde service helpt Rackspace Technology-klanten te verzekeren dat hun data en workloads die op de VMware-infrastructuur draaien, veerkrachtiger zijn.

Terug naar nieuws overzicht
Security