IT-bedrijf Ultimum en Xerox Concessionaire XBC Arnhem gaan samenwerking aan

Rodrigo Soto Escamilla (links) en Gil Smit

11-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

IT-bedrijf Ultimum en Xerox Concessionaire XBC Arnhem gaan samenwerking aan

XBC Arnhem en het Almeerse IT-bedrijf Ultimum bundelen de krachten. Met deze nieuwe samenwerking versterken de twee partijen elkaars business proposities en bieden ze hun klanten een totaalpakket aan voor de werkplekomgeving met IT en printing. De huidige ontwikkeling in het ‘thuiswerklandschap’ maakt deze samenwerking nog interessanter. Organisaties kunnen zich nu nog beter laten adviseren over hybride werken, (thuis)werkplekken op maat, IT-beveiliging, documentmanagement en printen waar je werkt.

Gil Smit (rechts op de foto), directeur-eigenaar XBC Arnhem: “Ik heb voor Xerox gekozen omdat ik dat zo'n fantastisch merk vind, internationaal, echt een A-merk. Xerox is al 30 jaar geleden begonnen met decentrale verkoop en was het voorbeeld met de opzet van verschillende franchisenemers. Als XBC zijn wij hier vorig jaar begonnen en met de samenwerking met Ultimum kunnen wij MKB-bedrijven in deze hele regio goed adviseren over alles wat met werken op kantoor te maken heeft. Wij leveren het hele Xerox-pakket aan software-oplossingen en kantoorprinters. Omdat er door Corona een vergaande digitaliseringsslag plaatsheeft en er daardoor veel minder wordt geprint, loont het om de huidige printcontracten onder de loep te nemen. Hiermee kunnen bedrijven flink besparen en verduurzamen.”

Rodrigo Soto Escamilla (links op de foto), directeur-eigenaar van Ultimum: “Als IT-partner op het gebied van IT-beheer, cybersecurity en detachering van IT-professionals komen we bij veel verschillende organisaties over de vloer. We krijgen hierbij ook regelmatig vragen over printing, documentmanagement en de hybride situatie die is ontstaan gedurende de coronaperiode van afgelopen twee jaar. Veel organisaties hebben medewerkers die thuis werken maar geen beschikking hebben over een printer. Ultimum en XBC Arnhem hebben nu een mooi aanbod voor thuiswerkplekbeheer inclusief printing. Met deze combinatie kunnen we allebei onze klanten nog vollediger bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud