Commvault stelt Marco Fanizzi aan als leider van nieuwe regio International

Marco Fanizzi

07-04-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Commvault stelt Marco Fanizzi aan als leider van nieuwe regio International

Commvault, gespecialiseerd in intelligente datadiensten voor on-premises, cloud- en SaaS-omgevingen, voegt Commvault Asia Pacific & Japan (APJ) en Commvault EMEA heeft samen tot de nieuwe organisatie Commvault International. Marco Fanizzi (foto) gaat deze organisatie leiden als senior vice president en directeur. Hij heeft de bedrijfsactiviteiten van Commvault fors weten uit te breiden sinds hij twee jaar geleden werd aangesteld als vice president en directeur EMEA.

De regio International omvat meer dan 150 nationale markten. Commvault blijft klanten en partners in deze landen ondersteuning van wereldformaat bieden. Daarnaast blijven alle regio’s door een regionaal management vertegenwoordigd. “We beginnen aan ons nieuwe boekjaar als leider in een zeer competitieve sector. Daarom is het belangrijk dat we prioriteit toekennen aan investeringen die ons in staat stellen om onze bedrijfsactiviteiten op te schalen en onze wereldwijde groei te versnellen”, zegt Riccardo Di Blasio, de chief revenue officer van Commvault. “Geopolitieke en economische ontwikkelingen hebben nog steeds grote effecten op de wereldeconomie. Toch kunnen we er zeker van zijn dat het beheer, de bescherming en het gebruik van data alleen nog maar belangrijker worden voor organisaties in alle delen van de wereld.”

Overheden onderkennen gevaren van ransomware

Overheden onderkennen duidelijk de gevaren die ransomware-aanvallen opleveren voor de nationale veiligheid. Dit blijkt onder meer uit de recente invoering van de Amerikaanse Cyber Incident Reporting for Critical Infrastructure Act. Elk land ter wereld heeft met dit probleem te maken. Daarom richt Commvault zijn organisatie flexibel in om de consistente, hernieuwbare groei voort te kunnen zetten die het in de regio’s APJ en EMEA heeft geboekt.
 
“Ons succes als de nieuwe geïntegreerde regio International vraagt om een evenredige weerspiegeling van de ongekende diversiteit binnen onze organisatie. Het uitgangspunt hierbij is dat onze teams meer overeenkomsten dan verschillen kennen, zeker als het gaat om bewezen zakelijk succes en het gebruik van best practices”, aldus Fanizzi.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud