Bergler gaat samenwerken met CoderDojo Nederland

04-04-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bergler gaat samenwerken met CoderDojo Nederland

Bergler gaat samenwerken met CoderDojo Nederland. Volgens Bergler is het developer vakgebied is ingewikkeld en de techniek ontwikkelt zich razendsnel.

"Bij Bergler geloven we dat je door samenwerken, samen beter wordt. Dit doen we al jaren door onze kennis en ervaring te delen en netwerken op te bouwen van professionals die net zo gek zijn op ons vak als wij. CoderDojo heeft als doel om jonge mensen enthousiast te maken voor ons prachtige vakgebied. Alle reden om ze te steunen, zowel financieel als door onze professionals", aldus Bergler.

Bij CoderDojo leren kinderen tussen de 7 en 17 jaar programmeren, apps of websites maken en meer. De bijeenkomsten (‘dojo’s’) zijn altijd gratis en worden verzorgd door enthousiaste mentoren.

CoderDojo draait volledig op vrijwilligers. CoderDojo Nederland ondersteunt de landelijke community via het delen van kennis, organiseren van meet-ups en koppelen van vraag en aanbod. Met deze activiteiten zorgt CoderDojo Nederland ervoor dat de dojo’s in het land een zo groot mogelijke impact hebben op de maatschappij.

Terug naar nieuws overzicht