Preview van VMware Cloud Flex Storage is beschikbaar

31-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Preview van VMware Cloud Flex Storage is beschikbaar

VMware kondigt de preview aan van VMware Cloud Flex Storage, een nieuwe uitgesplitste cloudopslag- en gegevensbeheerservice die volledig wordt beheerd door VMware.

Digitale transformatie heeft niet alleen de groei van data versneld, maar ook de diversiteit aan datatypes en opslagvereisten. Om het snelle tempo van gegevensuitbreiding en heterogeniteit te evenaren, hebben bedrijven tegenwoordig meer flexibele, schaalbare, eenvoudige en kosteneffectievere manieren nodig om hun gegevens op te slaan en te beheren. Omdat ondernemingen hun workloads blijven verdelen over meerdere cloudomgevingen, geven klanten bovendien aan een duidelijke behoefte aan consistent cross-cloudconsumptie en -beheer van gegevens gedurende de gehele gegevenslevenscyclus. Dit is waar VMware Cloud Flex Storage om de hoek komt kijken.

VMware Cloud Flex Storage biedt een schaalbare, elastische en native geïntegreerde opslag- en gegevensbeheerservice die volledig wordt beheerd door VMware en wordt geleverd met cloudeconomie.

VMware Cloud Flex Storage combineert op intelligente wijze cloud-native abstracties om uitzonderlijke prestaties en kosten te leveren voor traditionele en moderne workloads. Met slechts een paar klikken in de VMware Cloud Services Console kunnen klanten hun opslagomgeving opschalen zonder hosts toe te voegen, en hun opslagcapaciteit naar behoefte elastisch verhogen of verlagen, voor elke toepassing. Klanten profiteren ook van een eenvoudig pay-as-you-go-verbruiksmodel.

Lees meer hier.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud