Celonis neemt Process Analytics Factory (PAF) over

31-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Celonis neemt Process Analytics Factory (PAF) over

Celonis, speler in execution management en ontwikkelaar van process mining, neemt Process Analytics Factory (PAF) over, een leverancier van process mining-inzichten voor Microsoft Power BI. De overname stelt miljoenen Microsoft Power Platform-gebruikers in staat om Celonis' marktleidende Execution Management System (EMS) te gebruiken voor process mining, automatisering en samenwerking.

De overname van PAF is onderdeel van Celonis’ strategie om bedrijven overal, in alle sectoren, in staat te stellen om process mining binnen het Celonis EMS te gebruiken. Hiermee kunnen zij inefficiënties in processen aan het licht brengen en oplossen. De oplossing van PAFnow voor process mining is volledig geïntegreerd in Microsoft Power BI en Microsoft Office 365 voor de analyse, visualisatie en optimalisatie van vrijwel elk proces. Ruim 97 procent van de Fortune 500 en meer dan 260.000 bedrijven wereldwijd gebruiken Microsoft Power BI.

Het Celonis EMS combineert real-time data, procesintelligentie en gerichte actie om de bedrijfsprestaties snel te beïnvloeden in één geïntegreerd cloudplatform. Klanten die op zoek zijn naar volledig inzicht in hoe hun bedrijfsprocessen verlopen – of het nu gaat om supply chains, gedeelde servicecentra of systeemlandschappen – profiteren van de unieke en geavanceerde mogelijkheden van Celonis EMS binnen hun vertrouwde Microsoft-omgevingen.

Terug naar nieuws overzicht