Neways Electronics kiest voor HR oplossing Salure en AFAS

30-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Neways Electronics kiest voor HR oplossing Salure en AFAS

Het in 1969 opgerichte Neways Electronics heeft de keuze gemaakt voor de software en diensten van Salure en AFAS. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf gaat per 1 januari 2023 werken met het nieuwe systeem.

De internationale EMS-speler is toe aan een nieuwe softwareoplossing die aansluit bij zijn internationale groeiambities. Het huidige HR-landschap van Neways maakt het namelijk lastig om overzicht te krijgen: HRM-data wordt verspreid opgeslagen in verschillende regionale systemen die niet compatibel zijn. aldus Eric Stodel, CEO bij Neways Electronics: “Onze Neways collega’s vormen het fundament van onze wereldwijde transformatie naar ‘OneNeways’. Dit vereist dat de kwaliteit van de inrichting van onze HR-bedrijfsprocessen van hoog niveau is, temeer daar het onze ambitie is om deze processen verder te harmoniseren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een bewezen HR-systeem dat onze processen verder kan professionaliseren, ons in staat stelt de gegevens van onze medewerkers optimaal te beheren en onze collega’s van goede dienstverlening te voorzien.”

Met de keuze voor AFAS en Salure kiest Neways voor één centraal systeem dat overzicht geeft van de internationale HRM-data, maar tegelijkertijd de flexibiliteit biedt om met lokale salarisverwerkers te koppelen, aldus Jaco van Hengel, partner bij Salure: “Neways heeft hoge groeiambities. Bij deze ambitie past een professionele HR-inrichting. Onze gezamenlijke oplossing met AFAS maakt digitalisering, automatisering en standaardisering op Europese schaal mogelijk. Door AFAS internationaal in te zetten, krijgt Neways via handige dashboards inzicht in de totale personeelspopulaties en salariskosten.”

Terug naar nieuws overzicht