Nerdio deelnemer partnerprogramma IGEL Ready

30-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nerdio deelnemer partnerprogramma IGEL Ready

Nerdio, een oplossing voor organisaties die gebruik willen maken van virtuele desktops in Microsoft Azure, en IGEL, de aanbieder van het IGEL OS, een besturingssysteem voor endpoints dat voor VDI en DaaS is ontwikkeld, maken bekend dat Nerdio deelnemer is geworden aan het partnerprogramma IGEL Ready in de categorie Cloud Workspaces/VDI/DaaS.

In dit kader zijn de oplossingen van Nerdio getest op compatibiliteit met endpoints met het IGEL OS die wereldwijd door meer dan 17.000 klanten van IGEL worden gebruikt.

Nerdio Manager for Enterprise (NME) is inmiddels geverifieerd voor compatibiliteit met het IGEL OS. Deze oplossing vereenvoudigt de implementatie, het beheer en het automatisch opschalen van omvangrijke Azure Virtual Desktop (AVD)- en Windows 365 Cloud PC-omgevingen.

NME operationaliseert deze implementaties via zijn even krachtige als intuïtieve beheerinterface en reduceert de kosten die gepaard gaan met het gebruik van Azure. Organisaties die NME in combinatie met het IGEL OS gebruiken kunnen hun personeel toegang bieden tot veilige, functierijke en kostenefficiënte virtuele desktops en de operationele en beheerkosten terugdringen, aldus de twee partners.

Terug naar nieuws overzicht