7Lab verandert naar SevenLab

Joey Houtenbos en Koen ter Velde

24-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

7Lab verandert naar SevenLab

7Lab verandert de bedrijfsnaam naar SevenLab en heeft een nieuwe branding gekregen. De Amsterdamse software boetiek heeft in de afgelopen zeven jaar een flinke professionalisering doorgemaakt en succesvolle software ontwikkeld voor klanten als Wim Hof Method, Eurocross, Edelman PR, VO-Raad, CAV Agrotheek en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Het softwarebedrijf is in 2014 opgericht door het drietal Bas Aldering, Koen ter Velde en Joey Houtenbos. "Er is veel veranderd sinds we zijn begonnen.", zegt Koen ter Velde. "We zijn gegroeid in schaal en professionaliteit. Ons team van experts levert software van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn onze klanten van een hoger segment. Het is tijd dat onze uitstraling daar beter bij aansluit." Vanaf nu is SevenLab te herkennen aan de omgedraaide zeven en de felle geelgroene kleur. De naam blijft hetzelfde, maar wordt voortaan volledig uitgeschreven.

Ook heeft SevenLab de visie aangescherpt. Koen: "Elke organisatie zal de komende tijd veranderen in een complete IT organisatie; zelfs de bakker op de hoek. Het is bizar dat we in deze tijd nog zoveel repetitief handmatig computerwerk doen. Als IT dit volledig overneemt, ontstaat er voor werknemers ruimte voor écht kwalitatief werk. Daar ligt de sleutel tot de maximale potentie. Onze digitale producten zijn daarom bouwstenen voor één toekomstbestendig ecosysteem dat de mens in zijn kracht zet.”

Terug naar nieuws overzicht