Wouter Hoeffnagel - 17 maart 2022

KnowBe4 benoemt Bob Reich tot CFO

KnowBe4 benoemt Bob Reich tot CFO image

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, benoemt Bob Reich (foto) tot Chief Financial Officer. Hij vervangt daarmee voormalig CFO Krish Venkataraman die de overstap maakt naar de Raad van Bestuur van KnowBe4.

Reich brengt meer dan 25 jaar ervaring en zowel zakelijke als financiële managementexpertise met zich mee naar zijn nieuwe functie. Hij heeft leidinggevende functies bekleed bij een aantal vooraanstaande bedrijven. Meest recentelijk was hij EVP en CFO van Catalina Marketing Corporation. Daarvoor was hij werkzaam als EVP en CFO van Syniverse Holdings en was hij onder andere de SVP en CFO voor Hawaiian Telcom Communications. Reich begon zijn financiële carrière bij Deloitte in Chicago.

“Bob is een ervaren financieel directeur met uitstekende leiderschapservaring van verschillende wereldwijde software- en technologiebedrijven”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We zijn erg verheugd om Bob te verwelkomen in het executive team. Zijn vaardigheden vormen een uitstekende aanvulling op de toekomstige groeiplannen van KnowBe4. We zijn Krish ook dankbaar voor zijn leiderschap en scherpzinnigheid, aangezien hij vorig jaar een cruciale rol speelde bij de succesvolle beursgang van KnowBe4.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024