Mark Parrinello en Eran Ashkenazi versterken SentinelOne

Mark Parrinello

15-03-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Mark Parrinello en Eran Ashkenazi versterken SentinelOne

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, breidt zijn C-suite verder uit. Mark Parrinello (foto) is gepromoveerd tot Chief Sales Officer, terwijl Eran Ashkenazi is gepromoveerd tot Chief Customer Officer.

"Mark en Eran hebben allebei een cruciale rol gespeeld bij de wereldwijde groei van SentinelOne", zegt Nicholas Warner, COO van SentinelOne. "Mark's leiderschap in sales en Erans klantgerichte mentaliteit zijn van enorme waarde voor SentinelOne en dragen bij aan het veiliger maken van de wereld."

Het leiderschap van Parrinello is een katalysator geweest voor het vergroten van de wereldwijde sales van SentinelOne. Als Chief Sales Officer gaat hij de wereldwijde verkoopactiviteiten managen om zo de algehele groei van SentinelOne te bevorderen. Ashkenazi speelde een belangrijke rol bij het waarborgen van de klantervaring tijdens de groei van SentinelOne. Ook was hij verantwoordelijk voor het opzetten en runnen van de wereldwijde threat-services van het bedrijf, inclusief de Managed Detection and Response (MDR)-service. Als Chief Customer Officer draagt Ashkenazi zorg voor een uitzonderlijke klantervaring en klantgerichte cultuur bij SentinelOne.

Terug naar nieuws overzicht
Security