Blockchain platform aanbieder mintBlue krijgt twee miljoen euro

11-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Blockchain platform aanbieder mintBlue krijgt twee miljoen euro

Blockchain-as-a-service (BAAS) platformaanbieder mintBlue heeft twee miljoen euro veiliggesteld in een ronde onder leiding van Two Hop Ventures, met extra steun van een Nederlandse engelinvesteerder en Ayre Ventures.

mintBlue is het go-to-platform voor ontwikkelaars om te bouwen met blockchain. mintBlue biedt een eigen API waarmee grote en kleine bedrijven gegevens naar de openbare blockchain kunnen migreren, waardoor de gegevensbeveiliging, interoperabiliteit en traceerbaarheid worden verbeterd. Als de toonaangevende blockchain-ontwikkelingssuite die gegevensopslag rechtstreeks op de blockchain biedt, wil mintBlue de 'gedecentraliseerde AWS' worden.

De oplossingen van mintBlue zijn niet-bewarend; dit betekent dat eindgebruikers hun gegevens beheren en geen lock-in-problemen hebben. De software ondersteunt een schaal op commercieel niveau die mogelijkheden biedt om inkomsten te genereren tot op een duizendste van een cent.

Met de software van mintBlue kan een groeiende lijst van bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten zonder dat ze tijd en middelen hoeven te besteden aan het begrijpen van complexe blockchain-infrastructuur. Lees meer over het productaanbod van mintBlue – inclusief NFT-facturering, gegevensintegriteit en documentverificatie – op mintblue.com .

Terug naar nieuws overzicht