Eaton introduceert 3S Mini UPS

11-03-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Eaton introduceert 3S Mini UPS

Powermanagementbedrijf Eaton kondigt de Eaton 3S Mini aan, een betaalbare en compacte DC Uninterruptable Power Supply (UPS) die kritische apparatuur die op de UPS aangesloten is, draaiend houdt in geval van een stroomstoring.

De 3S Mini is geschikt voor thuisgebruik, bijvoorbeeld voor een smart home-installatie of beveiligingssysteem. Met een keuze uit vier uitgangsspanningen (9 V, 12 V, 15 V en 19 V) en vier DC-connectoren die geschikt zijn voor een breed scala aan apparaten, kan de 3S Mini eenvoudig aan de eisen van gebruikers worden aangepast.

Eenvoudige installatie

Het nieuwe model is het kleinste lid van Eatons nieuwe serie residentiële UPS-systemen. De 3S Mini maakt geen geluid, heeft geen extra bedrading nodig en heeft weinig ruimte nodig voor installatie. De installatie van de 3S mini is net zo eenvoudig als het aansluiten van ieder willekeurig apparaat op het stroomnet.

De 3S Mini is net als de meeste huishoudelijke apparatuur standaard ingesteld op 12 V, maar dit voltage kan eenvoudig worden gewijzigd wanneer een andere uitgangsspanning vereist is. Bij een stroomstoring komt de 36 W 3S Mini in actie om ervoor te zorgen dat aangesloten apparaten verbonden blijven. De UPS houdt een IP-camera tot vijf uur in de lucht, een settopbox tot vier uur en een basis internetgateway 80 minuten. Dankzij de ‘cold start’ functionaliteit kan de 2.200 mAh-batterij ook worden gebruikt als draagbare stroombron.

Terug naar nieuws overzicht