Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
04-03-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nederlandse tech startups tonen innovaties tijdens MWC 2022

Nederlandse tech startups toonden hun innovatieve toepassingen tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona tijdens NL 4YFN22. De redactie van Dutch IT Channel en BTG bezocht het startup paviljoen en sprak met Lotte Engels (NBSO), Edzard Janssens (Aircision), Nancy Shenouda (Tradesnest) en de Nederlandse ambassadeur in Spanje, Jan Versteeg.

Voor Nederlandse startups en scale-ups was er tijdens 4YFN een aantrekkelijk programma tijdens 's werelds grootste beurs voor de mobiele industrie, MWC Barcelona, waarbij startups, investeerders en bedrijven worden ondersteund om verbinding te maken en samen nieuwe zakelijke ondernemingen te lanceren. Deelnemers van het NL 4YFN Paviljoen toonde de nieuwste tech innovators van Nederlandse origine ook aan een delegatie van BTG Nederland bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG).

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) Barcelona ondersteunt in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Madrid Nederlandse bedrijven met ambities op de Spaanse markt. Het NBSO doet dit door betrouwbare marktinformatie te verstrekken, specifieke handelsvragen te beantwoorden, zakelijke kansen te identificeren en hen in contact te brengen met potentiële zakenpartners.

Terug naar video overzicht