NovoServe wordt internationale speler door overname YISP

04-03-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

NovoServe wordt internationale speler door overname YISP

IaaS provider NovoServe versnelt zijn groei door de overname van YISP, een IaaS provider die in dezelfde branche opereert. Door de overname wordt NovoServe meteen een internationaal opererende speler met één van de grootste netwerken wereldwijd.

Herke Plantenga van NovoServe: ‘Wij kennen YISP al langer en zijn onder de indruk van hun performance en klantportfolio. YISP heeft expertise op het gebied van high performance netwerken en een enorm bereik aan klanten wereldwijd, wat perfect aansluit bij onze eigen ambitie om uit te breiden naar andere landen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we deze overname hebben gerealiseerd en nu samen verder kunnen werken aan de beste IaaS dienstverlener wereldwijd worden.

Rens Ariens van YISP kijkt met vertrouwen naar de gezamenlijke toekomst: ‘Kwalitatieve technische oplossingen zijn altijd de insteek geweest van YISP, daarmee bedienen we al 15 jaar klanten in binnen en buitenland. Mijn persoonlijke drijfveer ligt ook aan die technische kant. Bij NovoServe krijg ik de kans om mijn kennis ten volste te benutten als CTO en mee te groeien met de ambitie van het bedrijf. Het is voor mij het beste van beide werelden, uitdagende technische problemen oplossen in een bedrijf dat grote stappen zet met een topteam’.

Groeiplannen 2022

‘De afgelopen jaren hebben we veel gedaan om onze internationale expansie te ondersteunen. We zijn naar Enschede verhuisd om dichter bij hoog gekwalificeerd personeel te zitten en we zetten volop in op automatisering om schaalbaar te kunnen uitbreiden naar andere landen’, laat Plantenga weten. ‘We hebben een enorme drive bij NovoServe om te blijven ontwikkelen en te innoveren zodat we onze wereldwijde ambitie waarmaken’.

Terug naar nieuws overzicht