Wouter Hoeffnagel - 02 maart 2022

Proofpoint benoemt Mark-Peter Mansveld tot VP Noord-Europa, het Midden-Oosten en Israël

Proofpoint benoemt Mark-Peter Mansveld tot VP Noord-Europa, het Midden-Oosten en Israël image

Cybersecurity- en compliance-bedrijf Proofpoint benoemt Mark-Peter Mansveld (foto) tot VP Noord-Europa, het Midden-Oosten en Israël. Mansveld is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de uitbreiding en strategie van de organisatie in deze belangrijke regio’s. Daarnaast gaat hij Proofpoint verder positioneren op het gebied van mensgerichte cybersecurity-oplossingen en -expertise.

"Proofpoint is de vertrouwde cybersecurity-partner van een aantal zeer gerenommeerde bedrijven en er liggen enorme kansen om in Noord-Europa, het Midden-Oosten en Israël te groeien", aldus Mansveld. "De fantastische bedrijfscultuur van Proofpoint was een belangrijke drijfveer om me bij het team aan te sluiten. Ik kijk ernaar uit om prijswinnende oplossingen op de markt te brengen en organisaties in de regio te helpen hun weg te vinden in een complex, steeds veranderend cyberlandschap, zodat ze hun bedrijven en hun klanten beter kunnen beschermen."

Eerder actief bij Informatica, Ivanti, RES Software, Dell en HP

Mansveld woont in Amsterdam en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van IT en cyberbeveiliging. Hij bekleedde leidinggevende posities bij Informatica, Ivanti, RES Software, Dell en HP.

Keith Bird, Senior VP, Europa, Midden-Oosten en Afrika licht toe: "Terwijl we hebben uitgebreid, heeft Proofpoints reputatie als marktleider in cybersecurity ons in staat gesteld om geweldig talent aan te trekken. Mark-Peters ervaring en drive zullen van onschatbare waarde zijn om onze visie van mensgerichte beveiliging waar te maken en te voldoen aan de enorme vraag naar de juiste bescherming tegen gerichte cyberdreigingen."