Witold Kepinski - 25 februari 2022

Edith Bevers wordt Enterprise Commercial Lead bij Microsoft Nederland

Edith Bevers wordt Enterprise Commercial Lead bij Microsoft Nederland image

Microsoft stelt Edith Bevers aan als nieuwe Enterprise Commercial (EC) Lead van Microsoft Nederland. Bevers begint vanaf april in haar nieuwe functie. Bevers heeft een brede achtergrond in sales.

Bevers is haar carrière begonnen in verschillende IT sales rollen in diverse industrieën waarbij zij zich richtte op een breed scala aan klantoplossingen, zoals technologie, ERP en andere bedrijfsapplicaties. Vanaf 2010 heeft ze verschillende leidinggevende posities bekleed bij Infor, SAP en Oracle.

'Ik ben ontzettend enthousiast om aan dit nieuw avontuur bij Microsoft te beginnen’, zegt Bevers. ‘Microsoft heeft alles wat nodig is vanuit het oogpunt van mensen, oplossingen en diensten, om onze klanten te begeleiden naar Digital Excellence. Ik kijk er naar uit om onze klanten te ondersteunen bij het transformeren van hun business en cultuur, met de missie van Microsoft – to empower every person and every organisation on the planet to achieve more – als belangrijkste drijfveer.’

Bevers heeft een bewezen reputatie in het groeien van talent binnen organisaties en heeft teamwork, diversiteit en inclusiviteit hoog op haar agenda staan. Zij gelooft dat het essentieel is voor bedrijven om individuen en talent een omgeving te bieden waar iedereen zichzelf kan zijn, met perspectief en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen.