SoftwareONE onthult Goatpath als nieuw merk

Dieter Schlosser, CEO SoftwareOne

25-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SoftwareONE onthult Goatpath als nieuw merk

SoftwareONE Holding AG, een wereldwijde leverancier van software- en cloudtechnologie-oplossingen, heeft een nieuw merk onthuld dat zich richt op snelle levering van de volgende generatie technologieën, platforms en producten. De innovaties die onder dit merk worden ontwikkeld, Goatpath by SoftwareONE genaamd, zullen de manier waarop klanten hun software, cloud en diensten kunnen kopen, verkopen en beheren radicaal veranderen.

Goatpath wil het voor bedrijven gemakkelijk maken om de inkoop, het beheer en de beveiliging van software en cloud te automatiseren en te beheren. De ontwikkelde technologieën, platforms en producten zullen SoftwareONE-partners en ISV's nieuwe wegen naar de markt bieden, hun klantenbereik verbreden en hun mogelijkheden vergroten. Daarnaast zal Goatpath zich richten op traditioneel uitdagende afdelingsoverstijgende gebieden in organisaties waar silo's kunnen leiden tot mislukte digitale transformatieprojecten.

'Goatpath is een evolutie van onze strategie, aanpak en de resultaten die we kunnen bereiken voor onze klanten en partners. De nieuwe naam en het nieuwe merk weerspiegelen onze wens om lichtvoetig en met zekerheid de snelste route te vinden op uitdagend terrein. De marktvereisten veranderen in hoog tempo. Onze klanten en partners hebben onze technologieën, platforms en producten nodig om deze veranderingen voor te blijven. Met een diepgewortelde cultuur van innovatie is Goatpath onze route om dit te bereiken,' legt Mike Fitzgerald, GM van Goatpath, Chief Innovation Officer bij SoftwareONE uit.

'We willen onze klanten in staat stellen om hun investeringen in software, cloud en services te automatiseren en te besturen. Goatpath by SoftwareONE beschikt over zeer getalenteerde en toegewijde development teams die de klant centraal stellen bij alles wat er wordt gebouwd. We zien Goatpath als een kernonderdeel van de SoftwareONE-activiteiten die de groei zal stimuleren en ons zal helpen om voortdurend nieuwe paden in te slaan in een steeds veranderende digitale wereld", aldus Dieter Schlosser (foto), CEO van SoftwareONE.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud