NetApp neemt Fylamynt over

24-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NetApp neemt Fylamynt over

NetApp, een datacentrisch softwarebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het Fylamynt heeft overgenomen, een door durfkapitaal ondersteund, CloudOpsautomatiseringstechnologiebedrijf dat stelt klanten in staat om workflows veilig te bouwen, uit te voeren, te beheren en te analyseren in elke cloud met weinig tot geen code. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Organisaties die verhuizen naar en opereren in de cloud, moeten snel kunnen werken en hun infrastructuur kunnen coderen. Applicaties moeten integreren met de services en workflows in hun cloudomgevingen. Naarmate het aantal services en workflows toeneemt, wordt het ontwikkelen en onderhouden van deze integraties en automatiseringen al snel duur, complex en tijdrovend, waardoor resources voor site-betrouwbaarheidsengineering (SRE) nodig zijn. Fylamynt pakt deze uitdagingen aan met zijn innovatieve low code, no code-technologie voor cloudautomatisering, waardoor DevOps en SRE's hun cloudactiviteiten kunnen schalen, optimaliseren en onderhouden tegen een fractie van de kosten.

"Omdat NetApp zichzelf als leider in de cloud heeft blijven vestigen, stelt de native integratie van Fylamynt met Spot by NetApp organisaties in staat om snel en betrouwbaar Spot by NetApp-services in hun bestaande cloudomgevingen te implementeren", zegt Anthony Lye, Executive Vice President en General Manager, Public Cloud Services bij NetApp. “Klanten en partners zullen profiteren van Fylamynts low-code framework en cloudautomatiseringsengine voor DevOps en SRE's. In combinatie met de vooraf gebouwde integraties van Fylamynt en het volledige CloudOps-portfolio van Spot, kunnen ze hun infrastructuur voor cloudactiviteiten versnellen, optimaliseren en automatiseren. Deze strategische acquisitie versnelt het algehele leiderschap van NetApp op het gebied van CloudOps en stelt klanten in staat te blijven genieten van meer cloud tegen lagere kosten”

De overname van Fylamynt bouwt voort op het momentum en de investering van NetApp om de Spot by NetApp-portfolio van toonaangevende CloudOps multi-cloud infrastructuurbeheerdiensten te laten groeien. In de afgelopen twee jaar zijn onder meer CloudHawk voor beveiliging en compliance, Data Mechanics voor data-analyse en machine learning-workloads in de cloud, en CloudCheckr voor cloudkostenbeheer de strategische acquisities van het bedrijf om de portfolio van Spot by NetApp uit te breiden.

"Fylamynt heeft een reeks technologieën ontwikkeld die zijn ontworpen om elk onderdeel van een cloudworkflow te automatiseren", zegt Dr. Pradeep Padala, medeoprichter en CEO van Fylamynt. "Met onze gemeenschappelijke visie om teams te helpen bij het implementeren en draaien op cloudsnelheid, zijn we verheugd om onze moderne cloudautomatiseringsmogelijkheden te integreren in het Spot by NetApp-portfolio om uiteindelijk automatisering voor elke onderneming te democratiseren."

Terug naar nieuws overzicht