Lauren Jeffrey aan de slag als countrymanager van Honeypot in Nederland

Lauren Jeffrey

25-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Lauren Jeffrey aan de slag als countrymanager van Honeypot in Nederland

Honeypot, een Europese banenplatform voor developers, stelt de van oorsprong Australische 37-jarige Lauren Jeffrey (foto) aan als country manager Nederland. Eerder werkte Jeffrey als senior manager bij verschillende scale-ups en internationale bedrijven, waaronder Mindspace, Rose’s Only Group en Topshop. Daarmee heeft ze ruime ervaring opgedaan in het opzetten van nieuwe markten en beschikt over veel ervaring in technologie. Bij Honeypot gaat zij zich bezighouden met het uitbreiden van de Nederlandse markt.

Reverse recruitment-organisatie Honeypot groeit en zet het recruitmentproces op zijn kop. Bedrijven solliciteren op tech-talent in het reverse recruitmentproces, in plaats van andersom. Op het Honeypot platform vinden bedrijven vooraf gescreende developers die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Elke week is een verse pool van honderden talenten zichtbaar. Honeypot ‘s reverse recruiting en matchingsysteem garanderen hielp de afgelopen jaren honderden mensen aan een IT-baan geholpen in Nederland. Het bedrijf wil deze groei voortzetten en in 2022 van startup naar scale-up uitgroeien.

Verdiende sporen bij scale-ups

Jeffrey heeft de laatste jaren als senior manager gewerkt bij verschillende snelgroeiende scale-ups. Met haar ondernemende instelling in onder meer het managen van lokale en wereldwijde partnerships, business development, sales management en samenwerkingen met verschillende afdelingen, heeft zij expertise opgedaan die ze nu ook bij Honeypot wil inzetten.

In haar nieuwe functie als country manager Nederland wil Jeffrey zich vooral focussen op business development. Jeffrey: “Honeypot bestaat zeven jaar en is nu op het punt aangekomen dat het geen startup meer te noemen is en de transitie doormaakt naar de volgende groeifase.” Zij vervolgt: “Ik denk dat de Nederlandse markt voor Honeypot heel veel mogelijkheden biedt om meer marktaandeel te veroveren. Het tekort aan IT-personeel is inmiddels zo nijpend dat nu ook de grotere organisaties niet meer zonder reverse recruitment kunnen. Immers is tegenwoordig vrijwel ieder bedrijf afhankelijk van techtalent en de ontwikkeling van nieuwe software. Techtalent is tegenwoordig doorslaggevend voor het succes van een bedrijf en Honeypot helpt bedrijven aan zulke goede developers.”

Terug naar nieuws overzicht