Dell Technologies presenteert Dell PowerVault ME5

24-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Technologies presenteert Dell PowerVault ME5

Dell Technologies presenteert Dell PowerVault ME5, een serie van drie nieuwe entry storage-modellen die zijn geoptimaliseerd voor SAN & DAS en ideaal zijn voor gebruik door kleine en middelgrote ondernemingen. De Dell PowerVault ME5 biedt twee keer zoveel prestaties, throughput, capaciteit en geheugen als zijn voorganger de ME4 waarmee het de toegang tot data sterk verbetert.

Dell Technologies Dell PowerVault ME5 bestaat uit een serie van drie nieuwe instapmodellen voor opslag die speciaal zijn gebouwd en geoptimaliseerd voor SAN en DAS en klaar zijn om een breed scala aan uitdagingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) aan te gaan. Dit omvat het bijhouden van de gegevensgroei, het verbeteren van de operationele eenvoud, het ondersteunen van nieuwere en hoogwaardigere workloads en het veel sneller leveren van bedrijfsresultaten. PowerVault ME5 doet dit met een modern softwareontwerp dat tweemaal de prestaties, doorvoer, capaciteit en geheugen biedt van zijn PowerVault ME4-voorganger - zonder compromissen. PowerVault ME5 is ingesteld om MKB-bedrijven te helpen de productiviteit en economische groei te vergroten door hun toegang tot gegevens te verbeteren en concurrerend te blijven.

Onze wereldwijde verkoop- en kanaalpartners hebben Dell Technologies naar een leidende positie gekatapulteerd binnen het instapopslagsegment met meer dan 53.000 systemen verspreid over meer dan 26.000 zeer tevreden PowerVault-klanten. Het succes van Dell kan worden toegeschreven aan zijn erfenis van weten hoe kostenefficiënte oplossingen te ontwerpen die tal van MKB-uitdagingen op het gebied van groei van gegevensopslag, eenvoud van beheer, prestaties en gegevensbescherming kunnen aanpakken. Aanzienlijke technologische investeringen in combinatie met een scherp begrip van de zakelijke behoeften van de klant stellen Dell in staat om prestaties en kosten in evenwicht te brengen voor prijsbewuste MKB'ers, aldus Dell.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters