Nederlandse netwerkevent tijdens MWC Barcelona is bijna uitverkocht!

19-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nederlandse netwerkevent tijdens MWC Barcelona is bijna uitverkocht!

Het Nederlandse netwerkevent, dat plaatsvindt tijdens het Mobile World Congress (MWC) Barcelona, is bijna uitverkocht. Na een succesvolle gezamenlijke actie van de BTG, Dutch IT-channel, NBSO en netwerkpartner Huawei worden op maandag 28 februari om 19:00 uur in restaurant TEMPORAL meer dan honderd Nederlandse deelnemers in een informele setting ontvangen.

Tijdens deze Nederlandse netwerkavond kunnen congresgangers, na een drukke beursdag en bezoek aan het NL Pavilion, ontspannen netwerken met andere gasten en peers tijdens een voortreffelijk tapas buffet. De sfeervolle locatie restaurant TEMPORAL is het decor voor dit unieke event en opent om 19.00 uur haar deuren voor de Nederlandse Community.

Het Nederlandse DMC netwerkevent wordt geopend door John Hoffman, CEO & Director van de GSMA die jaarlijkse het MWC organiseert. Vervolgens is er de opening door Lotte Engels, Chief Representative, NBSO Barcelona, Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services, over de kracht van samenwerken en Witold Kepinski, directeur content Dutch IT Channel, over de belangrijkste trends op het MWC.

“Building bridges in a connected society is het jaarthema van de BTG”, zegt directeur BTG Petra Claessen trots. “Dat symboliseert deze samenwerking en avond.”

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich nu nog inschrijven. Mogelijk is er binnenkort een wachtlijst en horen ze in Barcelona of er nog ruimte is voor deelname.

Terug naar nieuws overzicht
Dmc