Wouter Hoeffnagel - 20 februari 2022

SentinelOne kondigt integratie met Zscaler aan

SentinelOne kondigt integratie met Zscaler aan image

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt een nieuwe integratie met Zscaler aan. Met de integratie wil SentinelOne de beveiliging van grote ondernemingen vereenvoudigen, waardoor verbeterde end-to-end zichtbaarheid, geautomatiseerde respons en conditional access mogelijk zijn. Samen bieden SentinelOne en Zscaler geavanceerde detectie en bestrijding van dreigingen in netwerken, endpoints en cloud-applicaties. Ze stroomlijnen de adoptie en handhaving van zero trust-policies om gebruikers, apparaten en applicaties veilig te houden.

Met de gezamenlijke oplossing kan Singularity XDR data van Zscaler opnemen, waardoor end-to-end inzicht ontstaat. De geïntegreerde oplossing biedt SOC-teams gecontextualiseerde data over afwijkende netwerkactiviteit, zodat onderzoek naar en bestrijding van dreigingen wordt versneld. Netwerkanalisten krijgen de beschikking over automatische en handmatige reactiemogelijkheden van Singularity XDR om aanvallen en netwerkinfiltraties te beperken.

Snel en accuraat reageren op dreigingen

John McLeod, Chief Information Security Officer, NOV: “De uitdagingen op het gebied van security vereisen vandaag de dag intensieve verdediging. SentinelOne en Zscaler zijn belangrijke componenten in ons security-stack die ons helpen onze beveiligingsniveau te verbeteren. Singularity XDR en Zscaler automatiseren de beoordelings- en onderzoeksfuncties in het Security Operations Center (SOC), waardoor een klein team snel en accuraat kan reageren op dreigingen.”

Ondernemingen worstelen met het beveiligen van een groeiend aantal kwetsbare apparaten nu aanvalsvectoren toenemen als gevolg van hybride werken en Bring Your Own Device-oplossingen, zowel binnen als buiten de traditionele netwerkgrenzen. Security-teams werken nog steeds met tools en data die zich in silo's bevinden, waardoor de juiste context en het juiste inzicht ontbreken. De SentinelOne Zscaler-integratie vereenvoudigt de beveiliging van ondernemingen over het gehele netwerk, van endpoint tot de cloud.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024