Derren Lu benoemd tot CEO van Synology

18-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Derren Lu benoemd tot CEO van Synology

Synology stelt Derren Lu per direct aan als CEO. Hiervoor was hij werkzaam als executive vice president Operating System and Application Business Group bij Synology. Derren neemt de leiding over van Philip Wong, oprichter van Synology, die aanblijft als voorzitter.

De bestuurswissel komt op het moment dat Synology een organisatorische aanpassing afrondt om zich voor te bereiden op aankomende plannen en uitdagingen. “We hebben bij Synology altijd de grenzen verlegd en dat vraagt om leiders die weten hoe de markt werkt,” zegt Philip Wong. “Omdat Synology in steeds hoger tempo blijft uitbreiden, hebben we de volgende generatie van uitstekende leiders nodig.”

Innovatie

“Synology heeft altijd voor innovatie gestaan. Ik ben verheugd om Synology te leiden in een nieuw tijdperk waarin we ons verder onderscheiden met onze degelijke oplossingen. Tegelijkertijd bouwen wij voort op dit fundament door de mogelijkheden voor onze klanten uit te breiden en te leveren," zegt Derren Lu. “In de toekomst willen we van Synology het meest vertrouwde merk voor datamanagement maken.”

Het bedrijf benoemt daarnaast Mike Chen, voorheen senior sales manager bij Synology, tot general manager bij Synology Japan.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People