Jochem Nooyen geeft show over privacy tijdens Dutch IT Security Day

Jochem Nooyen

19-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Jochem Nooyen geeft show over privacy tijdens Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day, dat op 31 maart 2022 plaatsvindt in de Fokker Terminal Den Haag, wordt afgesloten met een spectaculair optreden van Jochem Nooyen met als thema 'Is privacy een illusie?' Bezoekers zien dan een show over privacy met wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity. Registreer u nu voor het gratis toegankelijke event!

De Dutch IT Security Day is het afsluitende event van het Dutch IT Security Project van tech business platformen Dutch IT-channel en Executive People. Het event is gratis toegankelijk voor IT-beslissers, IT-distributeurs, tech vendors en IT-dienstverleners. Tijdens de Dutch IT Security Day op 31 maart kan men in de Fokker Terminal in Den Haag keynotes volgen, diverse breakout sessies bijwonen en op de informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen van verschillende partijen.

Ook worden de resultaten van de Dutch IT Security Survey besproken dat is uitgevoerd door markt intelligentie bureau Smart Profile in samenwerking met Dutch IT Channel.

Bezoek de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 en laat u volledig informeren over actuele Security toepassingen en mogelijkheden.

Voor alle informatie, programma en inschrijven klik HIER

Terug naar nieuws overzicht
Security