Full-service digital agency Worth Systems bestaat twintig jaar

17-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Full-service digital agency Worth Systems bestaat twintig jaar

Worth Systems, de full-service digital agency die organisaties verandert met technologie en talent, kondigt vandaag zijn 20 jarig jubileum aan. De organisatie groeide in de afgelopen twee decennia uit tot een internationaal bureau met drie vestigingen in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Inmiddels heeft het bureau meer dan 100 medewerkers in dienst met verschillende disciplines: van UX-ontwerpers tot ontwikkelaars, scrum masters, testers tot security specialisten.

Worth Systems kenmerkt zich door de snelheid en kennis waarmee het samen met de klant hoogwaardige digitale producten naar de markt brengt. Als één van de eerste bureaus in Nederland liet Worth Systems zien dat er geen traditionele ‘big bang’-aanpak en langdurige transformatieprojecten nodig zijn. Worth Systems realiseert dit door nauw samen te werken met klanten en optimaal gebruik te maken van technologie en talent, waarbij de klant fungeert als product owner. Op deze manier ontstaat er een agile team met duidelijke business doelstellingen, die snel digitale producten naar de markt kan brengen.

Nieuwe projecten
In de afgelopen jaren baarde Worth Systems opzien vanwege enkele toonaangevende digitale projecten. Zo hielp het bureau het Ministerie van Buitenlandse Zaken met het digitaliseren van visa-aanvragen en ontwikkelde het een digitaal platform voor het VUmc om genetisch onderzoek te bevorderen. Daarnaast kreeg WORTH de opdracht om een nieuwe website voor EuroJackpot te ontwerpen en te ontwikkelen.

De komende periode verwacht Worth Systems verdere groei te realiseren dankzij enkele nieuwe toonaangevende projecten. Recent is Worth Systems een samenwerking gestart met BBBLS Energy Saving Greenhouses, waarmee Worth Systems een oplossing ontwikkelt om de werking en energie-efficiëntie van kassen te optimaliseren. Het meest recente project waar Worth Systems aan werkt is een intelligent meeting platform voor Carv., waarmee organisaties efficiënter hybride kunnen werken.

“Hoewel we de afgelopen 20 jaar enorm zijn gegroeid, vormen samenwerking en het ontwikkelen van innovatieve ideeën nog altijd de rode draad binnen ons bedrijf,” aldus Ernout van der Waard, oprichter en CEO van Worth Systems Systems. “Maar al te vaak zien we dat klanten enorm opzien tegen het ontwikkelen van nieuwe digitale oplossingen, omdat ze denken dat een dergelijk traject complex en log is. Dankzij onze methode is dit niet het geval omdat we werken met zelfsturende teams die fungeren als speedbootjes, die snel, wendbaar en alle expertise aan boord hebben om doelen te bereiken. Ik kijk er naar uit om ook de volgende twintig jaar organisaties verder te helpen en ze te laten winnen in de digital league.”

Terug naar nieuws overzicht