Yvonne Beumer versterkt CTS als CTO

Yvonne Beumer

16-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Yvonne Beumer versterkt CTS als CTO

IT-dienstverlener en Google Cloud MSP partner CTS benoemt de 41-jarige Yvonne Beumer (foto) tot CTO voor de Google Cloud Platform tak van het bedrijf. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de oplossingen en services rondom infra- en applicatiemodernisatie, dataplatformen en data analytics. Dit houdt in dat ze zich gaat focussen op de groei en ontwikkeling van het technische team en op dagelijkse basis bezig is om de processen rondom commercie, delivery en customer success naar een nog hoger niveau te tillen. Hiervoor was Beumer werkzaam bij CTS als Cloud Architect.
 
Beumer heeft in haar carrière veel ervaring opgedaan als het gaat om cloudtechnologie. Ze startte haar carrière in 1998 bij een online gaming bedrijf. Later bekleedde ze verschillende technische functies bij XS4ALL, Rackspace en Cloudreach. De rode draad in haar loopbaan is het helpen van bedrijven met een exponentiële groei in zowel het team als in de business. Zo was ze voor Cloudreach nauw betrokken bij de expansie vanuit de UK naar Nederland en later naar de USA. De ervaring van Beumer om bedrijven te laten excelleren, komt mooi samen met de torenhoge groeiambities van CTS.

'De mogelijkheden voor groei eindeloos'

Over haar nieuwe aanstelling zegt Beumer: “Ik krijg enorm veel energie van mijn nieuwe uitdaging. Bij CTS werk ik met collega’s en klanten aan innovatieve cloudprojecten en daarnaast zijn de mogelijkheden voor groei eindeloos. Ik ga alles in het werk stellen om van CTS de top tier Google partner in de Nederlandse markt te maken. Dat betekent dat we hard gaan werken aan onze lokale naamsbekendheid en nog meer onderdeel worden van de Google-community. Uiteraard doe ik dat niet alleen, maar samen met mijn talentvolle team. Ook hun ontwikkeling gaat centraal staan in mijn werk, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.”
 
Marcel Stolk, Country Manager Nederland bij CTS: “De aanstelling van Yvonne als CTO onderstreept onze commitment om de positieve impact op de Nederlandse markt en onze bestaande klanten nog verder te vergroten. We kennen haar als een enthousiaste en gedreven persoon en met haar jarenlange ervaring in de cloudwereld, weten we zeker dat we aan haar een hele goede hebben als het gaat om het waarmaken van onze ambities.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud