Wouter Hoeffnagel - 16 februari 2022

Equinix voorziet Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis van versleutelde glasvezelverbinding

Equinix voorziet Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis van versleutelde glasvezelverbinding image

ADVA's FSP 3000 open optische transport-technologie is door Equinix geïmplementeerd bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Dankzij de implementatie is het ziekenhuis voorzien van een versleutelde glasvezelverbinding.

Via de FSP 3000-technologie zijn de datacenters en faciliteiten van de zorgaanbieder en Equinix aan elkaar gekoppeld. Equinix Managed Services biedt veilige Ethernet-services tot 40GbE en low-latency Fibre Channel Storage Area Network (SAN)-connectiviteit tot 32Gbit/s. Met ADVA's ConnectGuard optische coderingstechnologie heeft het ziekenhuis toegang tot toepassingen die veel bandbreedte gebruiken. Daardoor kunnen zowel de patiënt- als de medische onderzoeksinformatie veilig worden verzameld, beheerd, geanalyseerd en gedeeld.

'Connectiviteit met hoge capaciteit, lage latency en encryptie'

“Met de verbinding stellen we het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in staat de activiteiten te transformeren. Connectiviteit met hoge capaciteit en lage latency, beschermd door robuuste encryptie. Zo kunnen medici en het ondersteunend personeel van het ziekenhuis nieuwe toepassingen gebruiken en als nooit tevoren samenwerken om baanbrekend onderzoek te verrichten én de patiëntenzorg te verbeteren. Het is cruciaal voor de gezondheidszorg dat patiëntgegevens veilig zijn. ADVA's ConnectGuard-oplossing beveiligt de netwerkstack zonder latency toe te voegen of de doorvoer te beïnvloeden. Dat betekent dat medici op elk moment toegang hebben tot kritieke informatie, wat cruciaal is voor efficiënte processen en patiëntresultaten", aldus Art de Blaauw (foto), Director of Technology and Innovation, Managed Services bij Equinix.

Meer informatie is hier beschikbaar.