Provelu en 2Foqus samen verder als 2Foqus

14-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Provelu en 2Foqus samen verder als 2Foqus

Op 11 februari 2022 gaan Provelu en 2Foqus, twee ambitieuze bedrijven in Business Intelligence (BI), samen verder als één organisatie. Beide organisaties zijn al meer dan 10 jaar experts in BI oplossingen, hebben een groeiambitie en volgden met interesse elkaars professionele ontwikkeling. De interesse werd een klik. De klik een fusie.

De nieuwe organisatie gaat per 1 mei 2022 verder onder de naam 2Foqus en blijft onder het bestaande management vanuit de huidige locaties in Apeldoorn en Breda werken. De volgende stap is kennismaking en kruisbestuiving tussen de teams; daar zit de echte kracht achter de fusie.

Rolf Grouve, directeur van Provelu, licht toe: “De ontwikkelingen in de data-markt gaan hard. Daar willen wij bovenop blijven zitten en dat vraagt een bepaalde omvang. Wij herkenden onze gedrevenheid in 2Foqus. Qua expertise, grootte en ambitie lijken we op elkaar. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers en klanten.”

Mikel Snijders, directeur 2Foqus: “Wij zijn gewend om mensen, data en bedrijfsresultaten samen te brengen. Zo creëren we kansen en zo kijken we naar ons eigen bedrijf. De samenvoeging met Provelu komt precies op het goede moment. We hebben in de nieuwe samenstelling met ruim 50 experts een landelijke dekking. Dat is een mooie basis om elkaar naar een nog hoger niveau te stuwen.”

Foto van links naar rechts: directeur 2Foqus Dave Jansen, directeur Provelu Dennis Lucas, directeur 2Foqus Mikel Snijders, directeur Provelu Rolf Grouve.

Terug naar nieuws overzicht